ПОСЛЕДНО ПОСТИРАНИ БЛОГОВИ

14 May

Почесна награда на Стефанија - Промовирање на Просоцијалните вредности и подигнување на свеста за лицата со попречености

Откако беше промовиран новиот музички видео запис „ Hey You, Listen!" и документарниот филм Hey You, Listen! Documentary movie / Behind the scenes , на 11 ти Мај, делото на Стефанија беше крунисано со - Почесна награда - признание за работа и промовирање на Просоцијалните вредности и подигнување на свеста за лицата со попречености на Петтата Едуконференција на учители и едукатори на Балканскиот регион, која се одржа во хотел Континентал - Скопје. Прочитај повеќе >>

22 Mar

HEY YOU, LISTEN! Документарен филм / BEHIND THE SCENES - WELCOME TO STEFANIJA'S MUSIC WORLD

Покрај промоцијата на новата песна и новиот музички видео запис “Hey You, Listen!” на Стефанија, се презентираше и документарниот филм ( “Hey You, Listen!” /behind the scenes), на тема „Подигнување на свеста кон лицата со попречености и развивање на емпатија“ (со посвета на починатиот најстар брат на Стефанија – Игор Милевски, лице со церебрална парализа (38)) во продукција на Welcome to Stefanija’s Music World. Прочитај повеќе >>