Првиот албум на Стефанија промовиран пред битолчани ! (фото)

На 30ти октомври во Центарот за култура – Битола, се одржа перформанс – промоција на првиот музички албум и трите нови видео записи на Стефанија. Танчери кои  ја придружуваат Стефанија се студио за модерен балет “Анастасија”. Специјални гости беа децата со оштетен слух и говор од Заводот за рехабилитација – Битола и Dance Studio Vibe. Кореографија: Милена Манева и Стефанија. Костими: Анастасија Зулевска. Фризура:LTD Salon. Шминка: Викторија Димитровска.  Видеата се изработени од “MV Production”, “TNT” и “Filthy kids”. Помошници на настанот се Црвен крст – Битола.

Промоцијата има турнеја низ Македонија во текот на ноември и декември: Охрид (09.11|НУКЦ “Григор Прличев”  во 18ч.), Прилеп (12.11|Дом на култура “Марко Цепенков”), Струмица (27.11| НУКЦ “Антон Панов”), Гевгелија (28.11|Центар на култура “Македонија”, Штип, Велес (19.11| Театар Џинот), а завршува со две промоции во Скопје (Мкц (02.12) и МНТ (17.12) ) со почеток во 19ч.

 

[tribulant_slideshow gallery_id=”23″]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *