Стефанија со 3 нови видео записи (видео)

На промоцијата на првиот музички албум на СТЕФАНИЈА –“Ретро > Перспектива”2015′ во Битола (30.10|НУ Центар за култура), беа промовирани и новите видео записи за: Безнадежен, Волшебен миг и Dance. Промоцијата има турнеја низ Македонија во текот на ноември и декември. Тоа е настан кој има да каже многу, ќе пренесе силна мисла и ќе освести многу емотивни теми. Ќе ве разбуди и потсети на вистинските вредности, на хуманост, љубов и среќа…

Можете да ги погледнете самите видеа:

Stefanija – Beznadezen / Hopeless 

[iframe id=”https://www.youtube.com/embed/IAPhStEvjrs?list=PLcnJGEGFAw7MUEZSdxa-m-SrMLYNFBdeY”]

 

Stefanija – Volsheben mig 

[iframe id=”https://www.youtube.com/embed/MiIqLbHI9Yk?list=PLcnJGEGFAw7MUEZSdxa-m-SrMLYNFBdeY”]

 

Stefanija – Dance feat. Dj Ace Mice

[iframe id=”https://www.youtube.com/embed/_D1HG3WWjbM?list=PLcnJGEGFAw7MUEZSdxa-m-SrMLYNFBdeY”]

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *