Стефанија со нов видео запис за “Безнадежен” (фото)

Во тек се подготовките за новиот албум на Стефанија – “Ретро > Перспектива” , кој ќе биде промовиран на 30ти октомври во Центарот за Култура Битола, Македонија . Исто така ќе има промоција на нови видео записи, во кои ќе биде промовиран и видео записот на песната ”Безнадежен “.

Во самиот спот за ”Безнадежен ” учествуваа членовите од студиото за модерен балет ”Анастасија” , моторџиите од мотоклубот ”Конзули” – Битола . За стајлингот се погрижија ЛТД Фризерски Салон – фризура и шминка , а костимите се дело на креаторката Анастасија (колекција “Анастасија 2015”).  Видео записот е направен од “Гнасни деца” продукција.

 

[tribulant_slideshow gallery_id=”22″]

 

 

 

Подготви: Стефанија

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *