„Ми фалиш“ нова песна и видео запис на Стефанија & Владимир

Музичка и видео продукција – Welcome to Stefanija’s Music World
Новата песна „Ми фалиш“ на македонско – српското дуо Стефанија & Владимир, е петта по ред композиција од нивниот албум, кој е во процес на создавање. Дуото е создадено во 2019та година. Начинот на презентација е автентичен, заради искреноста и оригиналноста која се пренесува од секојдневието кон уметноста.