Ден на Европа – Стефанија и студио за модерен балет “Анастасија”

Учество на Стефанија и танчерките од студио за модерен балет “Анастасија” на плоштад Магнолија – Широк Сокак , Битола , по повод денот на Европа (9 мај).

DSC_3993_1920 DSC_3996_1920DSC_4011_1920 DSC_4012_1920DSC_4022_1920  DSC_4033_1920 DSC_4042_1920 DSC_4050_1920 DSC_4052_1920 DSC_4053_1920 DSC_4054_1920 DSC_4059_1920      Фотографии : Виктор Нале

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *