FLY PROJECT II и “СИЛА НА СЛОБОДАТА” ги воодушевија битолчани!

На 12.07.2015 во 20:30 ч. како дел од културното битолско лето Битфест 2015, во центарот на Битола, се одржа шоу перформансот “Сила на Слободата “. Тој се состоеше од модна ревија на креаторката Анастасија Зулевска и Fly Project II – концерт на СТЕФАНИЈА, со кој беше промовиран нејзиниот прв албум “Ретро > Перспектива”. За фризура и шминка се погрижи фризерското …