Чудесна Македонија – врв Пелистер , Горските очи

                                          Јас , заедно со добро друштво , поминав прекрасен викенд , посветен на овие убавини , кои ги гледам и од мојот дом во Битола. Се искачивме од село Нижеполе до Големо Езеро преку Дебел Рид , за …